Τα Land Rover Discovery και Range Rover Evoque θα αποκτήσουν υβριδικές εκδόσεις

Σχετικά άρθρα

Η Land Rover ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του Discovery η οποία θα εξοπλιστεί με 48 Volt ήπιους υβριδικούς κινητήρες 2 και 3 λίτρων, προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές CO2.

Επίσης θα προσφέρεται και με τον plug-in υβριδικό κινητήρα που συναντάμε και στα ανανεωμένα Range Rover. Πρόκειται για έναν 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 300 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 116 ίππων που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 13,1 kWh. Συνδυαστικά το σύνολο αποδίδει 404 άλογα με 640 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 6,7 δευτερόλεπτα, με την την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 220 χλμ/ώρα.

Το Range Rover P400e μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα του για 51 χλμ με τελική ταχύτητα 137 χλμ/ώρα. Η μπαταρία φορτίζει πλήρως μέσα σε 2 ώρες και 45 λεπτά με χρήση ταχυφορτιστή 32 amp και μέσα σε 7,5 ώρες με απλό φορτιστή 10 amp.

Plug-in υβριδική έκδοση θα αποκτήσει και το Range Rover Evoque. Αυτή θα συνδυάζει έναν τρικύλινδρο 1.500αρη κινητήρα και έναν 48-volt ηλεκτροκινητήρα που θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου.

ΠηγήAutoexpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...