Toto Wolff και Lawrence Stroll μπορεί να αγοράσουν την Mercedes F1 για το 2021

Σχετικά άρθρα

Όσο δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση και ανακοίνωση από πλευράς Mercedes για το μέλλον της στην Formula 1, τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια περί αποχώρησης της ως ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν. Το τελευταίο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι η ανάληψη της διαχείρισης της ομάδας από τον σημερινό επικεφαλής της, Toto Wolff, σε συνεργασία με τον Lawrence Stroll, στην περίπτωση που η εξαγορά της Aston Martin δεν πάει βάσει σχεδίου.

Ο Wolff ήθελε να αντικαταστήσει τον Chase Carey στη Liberty Media, ως CEO της, αλλά η Scuderia Ferrari δεν ήταν πολύ ένθερμη με αυτή την προοπτική, με την ιταλική ομάδα να αναφέρει ότι θα δεχτεί μια τέτοια κίνηση, μόνο αν το Αυστριακός μείνει για τουλάχιστον τρία χρόνια μακριά από το sport, πριν αναλάβει τη θέση. Βρίσκοντας τη Ferrari ενάντια στην ανάληψη της θέσης του CEO στην Liberty Media, ο Wolff φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Stroll για να αγοράσουν από κοινού την απόλυτα κυρίαρχη ομάδα στην υβριδική εποχή της F1, Mercedes-AMG F1 Team.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...