Η Mini θέλει κεντρομήχανο σπορ μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Η Mini θέλει να προσφέρει στην αγορά ένα κεντρομήχανο σπορ μοντέλο που θα μπορούσε να τοποθετηθεί απέναντι από το Alpine A110. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο επικεφαλής επικοινωνίας της Mini, Andreas Lampka, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως:

Αν δώσουμε στους μηχανικούς μας τον επιπλέον ελεύθερο χρόνο και τους πόρους που απαιτούνται, θα δημιουργήσουν ένα κεντρομήχανο σπορ μοντέλο.

Ας δούμε όμως το πως θα αναπτυχθεί το εμπορικό σήμα. Γιατί ναι, η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική για την Mini. Είμαστε σίγουροι ότι παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις και από την άλλη πλευρά δεν ξέρετε ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση για τη Mini.

Πίσω το 2014 η Mini σε συνεργασία με την Carrozzeria Touring Superleggera είχε παρουσιάσει το Superleggera Vision concept, ένα ελαφρύ, ηλεκτρικό διθέσιο roadster, το οποίο παρότι αρχικά η εταιρία θέλησε να το περάσει στη παραγωγή, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr