Το Ford Mustang Mach-E θα κυκλοφορήσει πρώτα στη Νορβηγία, πριν την Αμερική

Σχετικά άρθρα

Πριν περίπου τέσσερις μήνες, η Ford παρουσίασε την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, με την First Edition έκδοση του μοντέλου να κάνει sold-out σε λιγότερο από 3 εβδομάδες, ενώ η Μπλε Οβάλ έχει λάβει από 32.000 άτομα -επιστρεφόμενη- προκαταβολή 500 δολαρίων.

Η αμερικάνικη εταιρία βασίζει πολλά σε αυτό το μοντέλο, καθώς είναι το αυτοκίνητο που φέρνει νέους πελάτες στις αντιπροσωπείες της, κάτι που είναι το ιδανικό σενάριο για κάθε αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι πελάτες της Ford στην αγορά της Αμερικής θα παραλάβουν τα πρώτα Mustang Mach-E μέσα στα τέλη Μαρτίου, αλλά σύμφωνα με το Mach E Club forum το αυτοκίνητο θα γίνει πρώτα διαθέσιμο στην Ευρώπη, και ύστερα θα ακολουθήσει η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πιο συγκεκριμένα, η αγορά της Νορβηγίας θα είναι η πρώτη -για κάποιες ημέρες- που θα λάβει το ηλεκτρικό SUV της εταιρίας, κάτι που είναι απόλυτα λογικό αν αναλογιστείς ότι 2019 το 42,4% των νέων αυτοκινήτων που πουλήθηκαν στη χώρα ήταν αμιγώς ηλεκτρικά.

Στις σχετικές ειδήσεις, o Ed Krenz, επικεφαλής της Ford Performance, σε πρόσφατη συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει Shelby έκδοση του Mustang Mach-E, αρκεί να διαπιστωθεί από έρευνες πως ο κόσμος θέλει μια τέτοια έκδοση.

ΠηγήMacheclub

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...