Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Hyundai παρουσίασε την τρίτη γενιά του i30 και τον Ιούλιο του 2018 η κορεάτικη εταιρία μας έδειξε το πακέτο N Line του μοντέλου. Έπειτα, τον Σεπτέμβριο του 2018, η Hyundai παρουσίασε μια ελαφρά ανανεωμένη έκδοση του hatchback μοντέλου της, και σήμερα μας δείχνει την πρώτη teaser φωτογραφία της N Line έκδοσης του i30 facelift.

Το τελευταίο θα φέρει περισσότερες αλλαγές σε σχέση με την ανανεωμένη έκδοση του i30, και θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης σε τρεις εβδομάδες. Ουσιαστικά μιλάμε για το δεύτερο facelift της ίδιας γενιάς του μοντέλου, καθώς μέσω της teaser φωτογραφία της N Line έκδοσης βλέπουμε ότι το μοντέλο θα αποκτήσει νέα LED φωτιστικά σώματα, και νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και πιο αιχμηρή μάσκα.

Αντίστοιχες αλλαγές θα υπάρχουν και στο πίσω μέρος, με νέα 3D γραφικά στα φωτιστικά σώματα, καθώς και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Ακολούθως, θα υπάρχουν νέα σχέδια για τις ζάντες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από 16 έως 18 ίντσες, ενώ στο εσωτερικό θα τοποθετηθεί η νέα μεγάλη οθόνη -10,25 ιντσών- για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που πρωτοείδαμε στο Kia XCeed.

Κλείνοντας, στην έκθεση της Γενεύης είναι πιθανό να δούμε και το πολυαναμενόμενο αυτόματο κιβώτιο για το Hyundai i30 N.