Δες την παλιά (C7) και την καινούρια (C8) Corvette δίπλα δίπλα

Σχετικά άρθρα

H Chevrolet παρουσίασε τη νέα -όγδοη- γενιά της Corvette τον περασμένο Ιούλιο και από τότε αποτελεί το αυτοκίνητο που περιμένουν οι Αμερικάνοι όσο κανένα άλλο. Η παραγωγή της κεντρομήχανης Corvette ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες, μετά από μια δίμηνη καθυστέρηση, αλλά τα πρώτα αυτοκίνητα είναι ήδη έτοιμα και οι παραδόσεις τους θα ξεκινήσουν λίαν συντόμως.

Το αμερικάνικο sportscar κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Bowling Green Assembly της General Motors, στην πόλη Bowling Green, της πολιτείας του Kentucky, και εκεί βρέθηκε ο Sebastian Pietrzyk, μέλος του CorvetteBlogger, και έβγαλε μερικές φωτογραφίες στο χώρο στάθμευσης, με την προηγούμενη γενιάς Corvette (C7) να βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την καινούρια (C8), δίνοντας μας έτσι την καλύτερη ευκαιρία για να συγκρίνουμε τον σχεδιασμό των δύο μοντέλων, όπως και τις διαφορετικές τους αναλογίες.

Ο πρόεδρος της αμερικάνικης εταιρίας, Barry Engle, έκανε γνωστό ότι όλα τα αυτοκίνητα που έχουν προγραμματιστεί να παραχθούν κατά την διάρκεια του 2020 έχουν ήδη πουληθεί στους μελλοντικούς τους ιδιοκτήτες. Πιο συγκεκριμένα, ο Engle εκτιμά η παραγωγή για το πρώτο έτος θα φτάσει τις 40.000 αυτοκίνητα, μόνο για την Αμερική.

Διάβασε ακόμα

H νέα Corvette έκανε χρόνο 7 λεπτά και 29,9 δευτ. στο Nürburgring

Αυτό είναι λογικό, καθώς η βασική τιμή της νέας κεντρομήχανης Corvette ξεκινά από τα μόλις 59.995 δολάρια, με τα νούμερα επιδόσεων να είναι εντυπωσιακά. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο με το Z51 Performance πακέτο κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα (0-60 μίλια/ώρα) σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ το 400άρι το κάνει σε 11,2 δευτερόλεπτα, με ταχύτητα εξόδου τα 195 χλμ/ώρα.

Bonus!

Δες και ένα video που μας δείχνει όλα τα διαθέσιμα εξωτερικά χρώματα της νέας Corvette.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα