Η Bentley παρουσιάζει την Continental GT Mulliner Convertible

Σχετικά άρθρα

Το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσιάζει το Continental GT Mulliner Convertible το οποίο ξεχωρίζει εξωτερικά από τη νέα γρίλια, τα διαφορετικά πλευρικά ανοίγματα και τα ασημί και μαύρα διακοσμητικά. Επίσης υπάρχουν ζάντες διαστάσεων 22″, με το σήμα της Bentley στο κέντρο τους να βρίσκεται πάντα κάθετα σε σχέση με το έδαφος.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέες “Diamond-in-Diamond” δερμάτινες επενδύσεις, με την Mulliner να λέει πως υπάρχουν σχεδόν 400.000 βελονιές στο εσωτερικό της καμπίνας, με το κάθε “διαμάντι” που σχηματίζουν οι ραφές να αποτελείται από ακριβώς 712 βελονιές. Όπως αναφέρει η εταιρία, μόνο η διαδικασία του κεντήματος χρειάστηκε 18 μήνες προκειμένου να αναπτυχθεί.

Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 61 εξωτερικά χρώματα και 8 εξατομικευμένους τρίχρωμους εσωτερικούς χρωματισμούς για το χειροποίητο εσωτερικό της Continental GT Mulliner Convertible, με την κεντρική κονσόλα να φέρει ένα νέο τεχνικό “διαμαντένιο” φινίρισμα που συνοδεύεται από ένα Breitling ρολόι.

Ο κρυφός φωτισμός έχει 7 διαφορετικά θέματα, με το αυτοκίνητο να διαθέτει ακόμη φωτιζόμενα Mulliner μαρσπιέ και προηγμένο ηχοσύστημα της Naim με 18 ηχεία, απόδοσης 2.200 Watt.

Μηχανικά προσφέρεται τόσο με τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα, όσο και με τον W12 6,0-λίτρων twin-turbo. Με τον πρώτο τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ με τον δεύτερο σε 3,8 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 318 και 333 χλμ/ώρα αντίστοιχα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...