Ο Ρώσος που αγόρασε πέρυσι την ρέπλικα του Batmobile της ταινίας ” Batman v Superman: Dawn of Justice” για 775.000 ευρώ, αποφάσισε να το οδηγήσει και στους δρόμους της Μόσχας το περασμένο Σάββατο.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να τον σταματήσουν και να κατασχέσουν το όχημα, αφού αυτό δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, δεν είχε πιστοποιητικό έγκρισης τύπου, ούτε φυσικά άδεια κυκλοφορίας. Επίσης οι διαστάσεις του ήταν μεγαλύτερες από τις επιτρεπτές.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 32χρονος επίδοξος Batman θα κληθεί να πληρώσει περίπου 715 ευρώ για την ρυμούλκηση του οχήματός του, μιας και αυτό απομακρύνθηκε με γερανό. Επίσης θα πληρώσει περίπου 30 ευρώ ημερησίως για την φύλαξη του οχήματος του στο πάρκινγκ.

Το όχημα φορά έναν V8 5,0-λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 502 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, το οποίο στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα. Το Batmobile διαθέτει αποσπώμενο τιμόνι, αυτόματες πόρτες που ανοίγουν ηλεκτρικά προς τα πάνω, αλεξίσφαιρα τζάμια, κάμερα νυχτερινής όρασης, θερμική κάμερα και ψεύτικα όπλα με στόχευση λέιζερ.