Επίσημο: Από το 2022 σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί της F1

Σχετικά άρθρα

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της αναβολής των GP Ολλανδίας, Ισπανίας και Μονακό, η FIA έκανε γνωστό ότι αναβάλλονται για το 2022 οι αλλαγών των κανονισμών που θα διέπουν το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη. Ακόμα, αποφάσισαν ότι το 2021 θα ισχύουν οι κανονισμοί του 2020.

Ο λόγος, φυσικά, η πανδημία του κορωνοϊού, που έχει επηρεάσει όλο τον πλανήτη σε κάθε μορφή της καθημερινότητας του. Οι υπεύθυνοι των ομάδων είχαν τις προηγούμενες ημέρες τηλεφωνική συνδιάσκεψη και όλες συμφώνησαν, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της Ferrari, να αναβληθούν κατά έναν χρόνο οι αλλαγές, έτσι ώστε και το 2021 να ισχύουν οι φετινοί κανονισμοί.

Επίσης οι ομάδες συμφώνησαν να παγώσει η εξέλιξη του πλαισίου, των κιβωτίων ταχυτήτων και των αναρτήσεων έως τα τέλη του 2021. Έτσι οι ομάδες θα μπορούν να βελτιώσουν μόνο την αεροδυναμική των μονοθεσίων τους.

Διάβασε ακόμα

F1: Ανακοινώθηκαν οι κανονισμοί για το 2021, έτσι θα είναι τα μονοθέσια

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo θέλει να μπει στο WEC

Μετά την αποχώρηση της από την Formula 1, η Alfa Romeo θέλει να μπει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), με τον CEO της, Jean-Philippe...

Tesla Cybertruck Vs GMC Hummer EV. Ποιο είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση;

Το Tesla Cybertruck ή το GMC Hummer EV είναι γρηγορότερο στην ευθεία; Το Cybertruck ζυγίζει 3.084 κιλά και είναι στη κορυφαία έκδοση του, την...