Helmut Marko: Ο Max Verstappen φοβάται πολύ τον κορωνοϊό

Σχετικά άρθρα

Παρότι είναι μόλις 22 χρονών, χαίρει άκρας υγείας, και φυσικά δεν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull φοβάται αρκετά την ιδέα πως θα νοσήσει από τον Covid-19. Αυτό ακριβώς δήλωσε ο Helmut Marko, ο οποίος σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung, είπε χαρακτηριστικά:

Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Max και μου είπε πως τον έχει καταβάλλει το άγχος μήπως κολλήσει τον ιό. Πραγματικά τόσο αγχωμένο δεν τον είχα ξανακούσει ποτέ.

Με τη σειρά του, ο 76χρονος σύμβουλος της Red Bull και επικεφαλής του προγράμματος ανάπτυξης οδηγών της αυστριακής ομάδας απάντησε στον Max Verstappen:

Αυτό που προσπάθησα να του πω για να τον ηρεμήσω ήταν πως ίσως γι’ αυτόν να είναι καλύτερο να κολλήσει τώρα τον Covid-19, καθώς στην ηλικία του δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό θέμα, ενώ θα έχει αποκτήσει και αντισώματα για το μέλλον, όταν θα χρειαστεί να κάνει ταξίδια για το πρωτάθλημα της F1.

Κάτι το οποίο φυσικά δεν είναι 100% σίγουρο. Ο Marko βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του στο Graz της Αυστρίας, καθώς γνωρίζει πως στην ηλικία του έχει αρκετές πιθανότητες να μην έχει ομαλή ανάρρωση και στο χειρότερο σενάριο να αποβεί ακόμα και μοιραίο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...