Τον Νοέμβριο του 2019 η Ford παρουσίασε την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, με την αμερικάνικη εταιρία να ανακοινώνει ότι η First Edition έκδοση του μοντέλου έγινε sold-out σε λιγότερο από 3 εβδομάδες. Η αμερικάνικη εταιρία βασίζει πολλά σε αυτό το μοντέλο, καθώς είναι το αυτοκίνητο που φέρνει νέους πελάτες στις αντιπροσωπείες της, κάτι που είναι το ιδανικό σενάριο για κάθε αυτοκινητοβιομηχανία.

1

Σύμφωνα με έγγραφο του Mach-E Club, έχουν πλέον συμπληρωθεί παγκοσμίως 50.000 παραγγελίες για το αυτοκίνητο. Παρότι δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση, αυτό θεωρείται sold-out για τους πρώτους 12 μήνες παραγωγής του, καθώς η Ford έχει ανακοινώσει ότι στόχος της είναι να βγουν 50.000 αυτοκίνητα κατά το πρώτο έτος παραγωγής της Mustang Mach-E.

2

Ως απάντηση του παραπάνω, σε σημερινή της δήλωση, η Ford αναφέρει:

Οι αριθμοί κράτησης των πελατών για το Mustang Mach-E δεν αντιστοιχούν σε διαδοχικούς αριθμούς παραγωγής. Δεν μοιραζόμαστε λεπτομέρειες σχετικά με τον συνολικό αριθμό των κρατήσεων αυτή τη στιγμή, εκτός του ότι το βιβλίο παραγγελιών για το περιορισμένης έκδοσης First Edition είναι πλήρες και αναμένουμε περίπου 50.000 πωλήσεις για το Mach-E παγκοσμίως κατά τους πρώτους 12 μήνες παραγωγής. Όλες οι άλλες εκδόσεις παραμένουν διαθέσιμες για παραγγελία.

Να θυμίσω, για κάθε παραγγελία, η Ford λαμβάνει μια -επιστρεφόμενη- προκαταβολή 500 δολαρίων.