Το νέο Nissan X-Trail θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο

Σχετικά άρθρα

H τρέχουσα -τρίτη- γενιά του X-Trail βρίσκεται στην αγορά από το 2013 και η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε στα τέλη του περασμένου χρόνου ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα έχει αντικαταστήσει όλα τα SUV της γκάμας της στην Ευρώπη, η οποία αποτελείται από το Juke, το Qashqai και το X-Trail.

Έτσι, μετά το νέο Juke, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά, θα ακολουθήσει η τέταρτη γενιά του X-Trail, όπου πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες μέσω του γραφείου ευρεσιτεχνίας και πατεντών της Βραζιλίας που μας δείχνουν ξεκάθαρα τον σχεδιασμό του μοντέλου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αμερική, παρά την μεγάλη κρίση στην αγορά αυτοκινήτου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η Nissan θα ακολουθήσει πιστά τον αρχικό της προγραμματισμό της για το λανσάρισμα του νέου X-Trail.

Η ιαπωνική εταιρία είχε σκοπό να παρουσιάσει το μεσαίο SUV της αυτές τις ημέρες στην έκθεση της Νέας Υόρκης, αλλά αυτή αναβλήθηκε για τον Αύγουστο. Σκοπός της είναι το νέο X-Trail, το οποίο πωλείται ως Rogue στην Αμερική, να βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της εταιρίας -το αργότερο- μέχρι το τέλος του φθινοπώρου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...