H Ferrari ξεκίνησε την παραγωγή αναπνευστικών βαλβίδων και μασκών

Σχετικά άρθρα

Η Emilia-Romagna είναι η 2η στη λίστα από τις 20 περιφέρειες της Ιταλίας που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, καθώς -μέχρι σήμερα- μετρά 21.486 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 2.843 θανάτους. Στην συγκεκριμένη περιφέρεια ανήκει -μεταξύ άλλων- και το Maranello και η Modena, όπου βρίσκεται η έδρα της Ferrari, με την ιταλική εταιρία να έχει βοηθήσει τα μέγιστα την τοπική κοινωνία.

Σήμερα η Ferrari μας δείχνει ότι συνεχίζει την προσπάθεια της να καταπολεμήσει την πανδημία, καθώς ξεκίνησε να παράγει αναπνευστικές βαλβίδες και εξαρτήματα για προστατευτικές μάσκες στο Maranello, ως μία από τις πρωτοβουλίες της για την υποστήριξη των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.

Το τμήμα όπου κατασκευάζονται συνήθως τα πρωτότυπα των αυτοκινήτων της ιταλικής εταιρίας, παράγει πλέον αυτά τα θερμοπλαστικά εξαρτήματα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες προσθετικής κατασκευής. Ορισμένες βαλβίδες έχουν αναπτυχθεί από την Mares, μια εταιρία εξοπλισμού καταδύσεων, ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στις μάσκες της, έτσι ώστε να δημιουργηθούν μάσκες εκτάκτου ανάγκης για να βοηθήσουν ασθενείς που πάσχουν από αναπνευστική ανεπάρκεια. Άλλα εξαρτήματα παρέχονται στη Solid Energy, η οποία θα τα χρησιμοποιήσει για να μετατρέψει μάσκες με αναπνευστήρα από τα αθλητικά πολυκαταστήματα Decathlon.

Τις επόμενες μέρες, η Ferrari θα κατασκευάσει αρκετές εκατοντάδες εξαρτήματα, τα οποία ήδη διανέμονται στις εμπλεκόμενες εταιρείες, με το συντονισμό της ιταλικής πολιτικής προστασίας, σε διάφορα νοσοκομεία της Ιταλίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Μπέργκαμο, στη Γένοβα, στη Μόντενα και στη Σασουόλο, καθώς και στους νοσηλευτές στην πόλη Μεντιτσίνα, κοντά στην Μπολόνια.

Διάβασε ακόμα

Η Ferrari επεκτείνει το κλείσιμο των εργοστασίων της έως τις 3 Μαΐου

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...