BMW: Teasάρει την ανανεωμένη M5, θα παρουσιάσει τις νέες M3 και M4 τον Σεπτέμβριο

Σχετικά άρθρα

Χθες η BMW παρουσίασε τις ανανεωμένες 5 Series και 6 Series GT και ο επικεφαλής του τμήματος M, Markus Flasch, έδωσε μια teaser φωτογραφία της ανανεωμένης M5 που θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το μοντέλο αποκτά νέα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες και μηχανικά ο V8 4,4-λίτρων twin-turbo κινητήρας θα δυναμώνει και θα αποδίδει 650 άλογα με 750 Nm ροπής, στην έκδοση CS.

Παράλληλα ο Flasch ανακοίνωσε πως οι νέες M3 και M4 θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο. Τα μοντέλα θα προσφέρονται αρχικά σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη να αποδίδει 480 άλογα με 600 Nm ροπής, ενώ η Competition έκδοση θα αποδίδει 510 άλογα με 600 Nm ροπής.

Ο S58 3,0-λιτρος twin-turbo εξακύλινδρος κινητήρας θα διαθέτει σφυρηλατημένο στροφαλοφόρο άξονα, ενώ σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις, θα έχει βελτιωμένο όριο περιστροφής σε σχέση με τον S55, μιας και ο νέος κινητήρας μπορεί να στροφάρει έως τις 7.200 σ.α.λ.

Τα αυτοκίνητα θα είναι τετρακίνητα, με τον εξακύλινδρο κινητήρας να συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (M8HP75) της ZF. Το xDrive σύστημα τετρακίνησης θα είναι μια τροποποιημένη έκδοση αυτού της M5, διαθέτοντας Drift mode, που θα επιτρέπει το μοντέλο να γίνεται πισωκίνητο. Επίσης θα υπάρχει και μια πισωκίνητη έκδοση που θα προσφέρεται και με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...