Νέος 3,0-λιτρος diesel κινητήρας από την BMW

Σχετικά άρθρα

Η BMW ανακοίνωσε πως προσφέρει πλέον ένα νέο 3,0-λιτρο turbodiesel εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 286 ίππων, 21 περισσότερων από αυτόν που αντικαθιστά. Η ροπή έχει αυξηθεί κατά 30 Nm, φτάνοντας τα 650 Nm, διαθέσιμα από τις 1.500 σ.α.λ, με τον νέο κινητήρα να κάνει χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V, κάτι που τον κάνει πιο φιλικό προς το περιβάλλον, με λιγότερες εκπομπές και μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.

Ο νέος κινητήρας θα είναι διαθέσιμος στις εκδόσεις μοντέλων (30d) της BMW, όπως οι 730d, 730d xDrive, 730Ld, 730Ld xDrive, X3 xDrive30d, X4 xDrive30d, X5 xDrive30d και X6 xDrive30d και θα προσφέρεται τόσο σε πισωκίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Επίσης ο νέος κινητήρας θα προσφέρεται και στις εκδόσεις 40d, (740d xDrive, 740Ld xDrive, X3 M40d, X4 M40d και X7 xDrive40d) όπου θα αποδίδει 340 άλογα με 700 Nm ροπής.

Από τον Ιούλιο, η BMW θα προσφέρει την έκδοση 218d στην 2 Series Gran Coupe, με τον 2,0-λιτρο turbodiesel κινητήρα να αποδίδει 150 άλογα με 350 Nm ροπής, αλλά και την έκδοση 220d xDrive απόδοσης 190 ίππων με 400 Nm ροπής.

Η Σειρά 3 θα εφοδιάζεται με τη τελευταία γενιά του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το iDrive 7, που εκτός από Apple CarPlay, υποστηρίζει και Android Auto, ενώ έχει και over-the-air αναβαθμίσεις. Το μοντέλο αποκτά επίσης νέα προαιρετικά M σπορ καθίσματα, ένα νέο μεταλλικό εξωτερικό χρώμα (Phytonic Blue) και επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων με οθόνη 5,1″.

Τα μοντέλα της Σειράς 7 και Σειράς 8 μπορούν να εξοπλιστούν με το σύστημα Integral Active Steering το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη βοήθεια σε ελιγμούς χαμηλής ταχύτητας, ενώ υπάρχουν διαθέσιμα και νέα εξωτερικά χρώματα.

Τα Σειράς 3, Σειράς 5, Σειράς 6, Σειράς 8, X5, X6, X7, M5 και M8 αποκτούν το βελτιωμένο σύστημα Driving Assistant Professional, αλλά και τη νέα λειτουργία Active Navigation Guidance με με ενεργή πλοήγηση. Το τελευταίο αναγνωρίζει τις απαραίτητες αλλαγές λωρίδας με βάση τα δεδομένα πλοήγησης, τις οποίες μπορεί να εκτελέσει ο οδηγός χρησιμοποιώντας τον βοηθό αλλαγής λωρίδας. Υπάρχει επίσης ένας νέος βοηθός λωρίδας έκτακτης ανάγκης που οδηγεί αυτόματα το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια μποτιλιαρίσματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...