Το Kia e-Soul Cargo είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα

Σχετικά άρθρα

H Kia παρουσίασε στην αγορά της Ολλανδίας την επαγγελματική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Soul, το οποίο λειτουργεί ως “γέφυρα” έως ότου βγει στην αγορά η νέα γενιά ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων της εταιρίας. Το e-Soul Cargo, όπως είναι το πλήρες όνομα του, διαθέτει μικρές τροποποιήσεις, που έχουν σχεδιαστεί για τη μεταφορά μικρών και μεσαίων πακέτων.

Ως μέρος της μετατροπής, τα πίσω καθίσματα του e-Soul έχουν αφαιρεθεί, αυξάνοντας δραστικά το χώρο φόρτωσης, με το μοντέλο να διαθέτει μεταλλικό δάπεδο φόρτωσης. Σε αυτό υπάρχουν έξι άγκιστρα, καθώς και ένα άνοιγμα που παρέχει εύκολη πρόσβαση στο καλώδιο φόρτισης, το οποίο είναι κρυμμένο κάτω από το δάπεδο. Το μοντέλο διαθέτει επίσης μια μεταλλική σχάρα που χωρίζει το χώρο επιβατών από το χώρο φόρτωσης.

Μηχανικά, το e-Soul Cargo διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων και 395 Nm ροπή. Η ενέργεια αποθηκεύεται σε μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 64 kWh, που προσφέρει αυτονομία έως 452 χιλιόμετρα σε κύκλο WLTP και για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 7,6 δευτ., πιάνοντας τελική 167 χλμ./ώρα.

Το Kia e-Soul Cargo είναι ήδη διαθέσιμο στην Ολλανδία, με την τιμή του να ορίζεται στα €39.077.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα