Στις αρχές Απριλίου η Unplugged Performance, ένας αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος με έδρα τη Βόρεια Καλιφόρνια που ειδικεύεται στα μοντέλα της Tesla, παρουσίασε την πρόταση της για το νέο Model Y.

Για να αποδείξει τις ικανότητες του ηλεκτρικού μοντέλου μαζί με το πακέτο αναβάθμισής της, η Unplugged Performance πήγε στην πίστα του Buttonwillow της Καλιφόρνια. Εκεί, το Model Y έκανε νέο ρεκόρ γύρο για SUV, αλλά ταυτόχρονα το αυτοκίνητο αποδείχθηκε ταχύτερο από αρκετά supercars.

Πιο συγκεκριμένα, το Model Y της Unplugged Performance άφησε πίσω του την Porsche 911 (997) Turbo, ενώ ο χρόνος του (2:01,9) ήταν πολύ κοντά σε αυτόν της Porsche 911 (997) GT3. Τέλος, ο ιδιοκτήτης της βελτιωτικής εταιρίας δήλωσε σίγουρος ότι ο χρόνος του Model Y μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω, αφού πρώτα κάνει κάποιες παρεμβάσεις στην ανάρτηση του αυτοκινήτου.

1Διάβασε ακόμα

Tesla Model Y by Unplugged Performance