Η Baojun, η κινέζικη εταιρία της κοινοπραξίας SAIC-GM-Wuling (SGMW), μετά τα RS-5 και RS-3, παρουσιάζει το RS-7. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της, καθώς πρόκειται για ένα 7θέσιο SUV, του οποίου το μήκος αγγίζει τα 4.930 χλστ., το πλάτος τα 1.975 χλστ., και το ύψος τα 1.765 χλστ. ενώ το μεταξόνιο ανέρχεται σε 2.900 χλστ.

Η δεύτερη σειρά των καθισμάτων διαθέτει δυο πολυθρόνες, με τη στάνταρ διάταξη να είναι 2+2+2 καθίσματα. Προαιρετικά, όμως, το αυτοκίνητο μπορεί να παραγγελθεί με 7θέσια διάταξη, με τη διαρρύθμιση τους να είναι 2+2+3. Σύμφωνα με την Baojun, η καμπίνα είναι πολύ φωτεινή, χάρη στα μεγάλα πλαϊνά παράθυρα και μια μεγάλη ηλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή.

Στο εσωτερικό του συναντάμε υψηλής ποιότητας υλικά, όπως και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Banma που μεταξύ άλλων διαθέτει σύστημα φωνητικών εντολών, over-the-air αναβαθμίσεις, υποστήριξη Apple Carplay και Android Auto, και 5G συνδεσιμότητα.

Μηχανικά, το RS-7 παίρνει κίνηση από έναν 1.500άρη turbo κινητήρα, απόδοσης 175 ίππων, που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο CVT, στέλνοντας την κίνηση στους εμπρός τροχούς.