Η Tesla ίσως σημειώσει φέτος ρεκόρ παραδόσεων 2ου τριμήνου

Σχετικά άρθρα

Παρά το γεγονός πως η Tesla αναγκάστηκε να κλείσει το εργοστάσιό της στο Freemont λόγω της πανδημίας, η εταιρία του Elon Musk ίσως κάνει την έκπληξη και παρουσιάσει ρεκόρ παραδόσεων για το 2ο τριμήνου ενός έτους.

Με τους αναλυτές να περιμένουν πως η Tesla θα ανακοινώσει 60.000 με 70.000 παραδόσεις για το διάστημα Απριλίου – Ιουνίου, -25% σε σχέση με πέρυσι, δημοσιεύματα θέλουν την Tesla να ξεπερνά τις 95.200 παραδόσεις που είχε σημειώσει το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Τα στοιχεία δείχνουν πως η Tesla παρέδωσε περίπου 50.000 αυτοκίνητά της μέσα στον Ιούνιο στις ΗΠΑ και αν στο νούμερο αυτό προστεθούν οι παραδόσεις των προηγούμενων μηνών, αλλά και οι παραδόσεις στον υπόλοιπο κόσμο, τότε είναι πολύ πιθανό η Tesla να σημειώσει ρεκόρ παραδόσεων 2ου τριμήνου όλων των εποχών, και αυτό εν μέσω της πανδημίας.

Αν συμβεί αυτό, είναι σίγουρο πως η μετοχή της εταιρίας θα δει περαιτέρω αύξηση. Τα στοιχεία αναμένονται να ανακοινωθούν από την Tesla κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

ΠηγήElectrek.co

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...