Ο Michael Fux παρήγγειλε ένα Hispano Suiza Carmen και το έβαψε στο χρώμα του

Σχετικά άρθρα

Ο Michael Fux, ένας δισεκατομμυριούχος συλλέκτης από τη Φλόριντα των ΗΠΑ που έχει στη κατοχή του δεκάδες supercars και πολυτελή αυτοκίνητα, πρόσθετε στη συλλογή του ένα ακόμη ιδιαίτερο αυτοκίνητο, το Hispano Suiza Carmen, βάφοντας το μάλιστα στο δικό του χρώμα, γνωστό ως Fux Fuchsia.

Το μωβ μοντέλο έχει χάλκινες λεπτομέρειες στη γρίλια, στις ζάντες, στους πλαϊνούς καθρέπτες και περιμετρικά των παραθύρων, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν λευκές και μωβ δερμάτινες επενδύσεις και χάλκινα και carbon στοιχεία.

Διαθέτει carbon monocoque πλαίσιο βάρους 195 κιλών και κίνηση παίρνει από δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 1.005 ίππων, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς, διαστάσεων 20″.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη). Το διθέσιο μοντέλο ζυγίζει 1.690 κιλά, με τους ηλεκτροκινητήρες να αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 80 kWh.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...