Ολοκληρώθηκε η παραγωγή του Subaru BRZ

Σχετικά άρθρα

Η Subaru σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες για το BRZ στην Ιαπωνία, λέγοντας πως πλέον όποιος θέλει να αγοράσει ένα BRZ θα πρέπει να απευθυνθεί στους αντιπροσώπους, αγοράζοντας κάποιο αυτοκίνητο από το στοκ τους.

Αυτό σημαίνει πως η παραγωγή του μοντέλου ολοκληρώθηκε και είναι πιθανό να ολοκληρώθηκε και η παραγωγή του Toyota GT86, μιας και τα δύο μοντέλα κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο της Subaru στην Ιαπωνία.

Πλέον πλησιάζει η ώρα που η Toyota και η Subaru θα παρουσιάσουν τις νέες γενιές των BRZ και GT86, με το δεύτερο να μετονομάζεται σε GR86. Τα μοντέλα θα φορούν την ατμοσφαιρική έκδοση του FA24 2,4-λίτρων boxer κινητήρα της Subaru, απόδοσης 220 ίππων με 240 Nm ροπής και θα συνδυάζεται τόσο με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Σύμφωνα με τον Tetsuya Tada, αρχιμηχανικό της Toyota, το νέο GR86 θα έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά από τη νέα Supra και στο εσωτερικό θα συναντάμε καλύτερης ποιότητας υλικά, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού, όπως επίσης και μεγάλη οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να...