Η Tesla αναζητά υπεύθυνο σέρβις στην Αθήνα

Σχετικά άρθρα

Η Tesla συνεχίζει τη στελέχωση της στην Ελλάδα και πλέον αναζητά τον υπεύθυνο που θα αναλάβει το τμήμα σέρβις της εταιρίας στην Αθήνα. Μπορείς να δεις τις απαιτήσεις της θέσης, αλλά και να υποβάλλεις αίτηση πατώντας στο link της πηγής.

Να θυμίσω πως η Tesla θα ανοίξει pop-up κατάστημα μέσα στο επόμενο τρίμηνο στην Αθήνα (σε εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων), όπου σε αυτό οι υποψήφιοι πελάτες της θα μπορούν να δουν από κοντά, αλλά και να κάνουν test drive τα Model 3, Model S και Model X.

Διάβασε επίσης

Η Tesla ανοίγει κατάστημα και κέντρο σέρβις στην Αθήνα

Το κέντρο σέρβις αναμένεται να είναι έτοιμο πριν από την έναρξη των παραδόσεων των μοντέλων της Tesla στην Ελλάδα, τον Νοέμβριο, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες ενός Tesla να έχουν πρόσβαση σε άμεσες και απρόσκοπτες διαδικασίες σέρβις για το αυτοκίνητό τους.

Διάβασε ακόμη

Οι τιμές των Tesla Model 3, Model S και Model X στην Ελλάδα

Πριν το τέλος του 2020, θα λειτουργήσει επίσης ο πρώτος σταθμός ταχυφόρτισης με Superchargers της Tesla στην Ελλάδα, ενώ εντός του 2021 η Tesla θα επεκτείνει το δίκτυο των σταθμών ταχυφόρτισης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αρχικά η Tesla έχει ανακοινώσει πως θα ανοίξει πέντε σταθμούς ταχυφόρτισης σε Αθήνα, Πάτρα, Λαμία, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη.

ΠηγήTesla

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...