Νέο Volkswagen Passat το 2023

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen θα κυκλοφορήσει τη νέα γενιά (Β9) του Passat το 2023, με το μοντέλο να βασίζεται στην ανανεωμένη έκδοση της MQB πλατφόρμας. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται τόσο ως προσθιοκίνητο, όσο και ως τετρακίνητο και θα είναι διαθέσιμο σίγουρα σε δύο αμαξώματος, σεντάν και station wagon (estate), ενώ εξετάζεται το κατά πόσο θα προσφέρεται και σε Alltrack έκδοση.

Κίνηση θα παίρνει από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V, θα συναντάμε plug-in υβριδικές προτάσεις, ενώ υπάρχει περίπτωση να προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Ο σχεδιασμός του θα είναι εξελικτικός και στο εσωτερικό θα υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, υποβοήθησης του οδηγού και ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, ενώ θα φέρει και προηγμένα συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...