Με την κατάσταση της υγείας του Alessandro Zanardi να βελτιώνεται, ένας κάτοχος NSX Zanardi Edition θέλησε να βγάλει προς πώληση το αυτοκίνητο του. Πιο συγκεκριμένα, ο μοναδικός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι ο πρωταθλητής του AMA Superbike πρωταθλήματος, Miguel Duhamel, ο οποίος από το 1998 έχει διανύσει με αυτό μόλις 19.300 χλμ.

Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι το 51ο και τελευταίο από την περιορισμένη παραγωγή της έκδοσης, με το #1 να το έχει στην κατοχή του ο Ιταλός οδηγός. Όλα είναι βαμμένα σε κόκκινο (New Formula Red) χρώμα, που αντανακλά το ίδιο που είχε το αγωνιστικό του μονοθέσιο, με την ειδική έκδοση να κυκλοφορεί αποκλειστικά στην αγορά των Η.Π.Α.

Το NSX Zanardi Edition είναι σχεδόν ίδιο με το NSX Type S, που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας, με τις μόνες ορατές διαφορές να είναι η θέση οδήγησης (αριστερά το τιμόνι στο Zanardi Edition, δεξιά το Type S), οι δερμάτινες και σουέτ επενδύσεις στα καθίσματα με κόκκινες ραφές, το τιμόνι της Acura διέθετε αερόσακο και τέλος μια πλακέτα από βουρτσισμένο αλουμίνιο με χαραγμένο το λογότυπο της Acura, την υπογραφή του Zanardi και τον αύξοντα αριθμό του αυτοκινήτου, που βρίσκεται πίσω από τα καθίσματα.

Το βάρος του αυτοκινήτου είναι μειωμένο κατά 67,5 κιλά, χάρη στην τοποθέτηση κλειστής/σταθερής οροφής, ελαφρύτερης πίσω αεροτομής, λεπτότερου πίσω τζαμιού, ζάντες ελαφριού κράματος της BBS, ελαφρύτερης και μικρότερης μπαταρίας και μηχανικού συστήματος διεύθυνσης, αντί για ηλεκτρικά υποβοηθούμενου.

Κάτω από το πίσω κάλυμμα φορά τον V6 3,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 294 ίππων με 304 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, στέλνοντας την κίνηση στον πίσω άξονα.

Βρίσκεται σε άψογη κατάσταση και πωλείται σε διαδικτυακή δημοπρασία μέσω του Bring A Trailer, με το ψηλότερο bid -τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές- να είναι 215.051 δολάρια. Απομένουν, όμως, 3 ημέρες για να λήξει η δημοπρασία, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ξεπεράσει τα 300.000 δολάρια.