Ηλεκτρικό μοντέλο από την Karma το 2021

Σχετικά άρθρα

Εντός του 2021 η Karma θα παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Θα βασίζεται στο GS, την εξέλιξη του Revero και κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαστεί GSe-6.

Το μοντέλο θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, μια με μπαταρία ιόντων λιθίου 75 kWh με αυτονομία περίπου 320 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, μια με μπαταρία 100 kWh με αυτονομία περίπου 485 χλμ, ενώ θα υπάρχει και μια έκδοση με αυτονομία περίπου 645 χιλιομέτρων.

Με χρήση ταχυφορτιστή 150 kW η μπαταρία θα φορτίζει κατά 80% σε λιγότερο από 30 λεπτά, με την εταιρία να αναφέρει πως ένας οικιακός φορτιστής 11 kW θα είναι ικανός για να φορτίσει πλήρως τη μπαταρία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το αυτοκίνητο θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3,9 δευτερόλεπτα, με το μοντέλο να διαθέτει ηλεκτροκινητήρες τόσο στον μπροστά, όσο και στον πίσω άξονα. Το μοντέλο θα προσφέρεται στις ΗΠΑ, στη Κίνα αλλά και στην Ευρώπη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...