Επίσημο: Ford Mustang Mach-E GT με 465 άλογα και 0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτ.

Σχετικά άρθρα

Η Ford έκανε γνωστό πως το Mustang Mach-E GT θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στα τέλη του 2021, με το τετρακίνητο όχημα να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, που αποδίδουν συνδυαστικά 465 άλογα με 830 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,7 δευτερόλεπτα, με την μπαταρία των 88 kWh να χαρίζει αυτονομία έως και 500 χλμ ανά φόρτιση. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ/ώρα.

Το ευρωπαϊκό Mustang Mach-E GT διαθέτει την ενεργή ανάρτηση MagneRide, ζάντες 20″, κόκκινες δαγκάνες φρένων, με το αυτοκίνητο να μπορεί να βαφτεί και στα χρώματα Grabber Blue και Cyber ​​Orange.

Στο εσωτερικό συναντάμε καθίσματα Ford Performance και τιμόνι επενδυμένα με σουέτ, αλλά και οθόνη 15,5″. Όσοι Ευρωπαίοι το παραγγείλουν φέτος και το 2021 θα πάρουν δώρο πέντε χρόνια δωρεάν πρόσβαση στο FordPass Charging Network που περιλαμβάνει περισσότερους από 155.000 σταθμούς φόρτισης σε ολόκληρη την Ευρώπη και ένα έτος δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο ταχυφοριστής Ionity.

Παράλληλα η Ford έκανε γνωστό πως η απλή έκδοση του Mustang Mach-E με την μεγαλύτερη μπαταρία και το σύστημα τετρακίνησης κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 5,1 δευτερόλεπτα, έχοντας αυτονομία έως και 540 χλμ ανά φόρτιση. Η πισωκίνητη έκδοση Extended Range έχει αυτονομία 610 χιλιομέτρων ανά φόρτιση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...