Ο γιος του Michael Schumacher θέλει να ξεπεράσει τον Lewis Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο Mick Schumacher, ο γιος του Michael Schumacher που βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να μπει στον κόσμο της Formula 1, μετά και τη νέα του νίκη στη Formula 2, δήλωσε πως θέλει να ξεπεράσει τον Lewis Hamilton και να “φέρει πίσω στην οικογένεια” τα ρεκόρ που έχει πάρει ο Hamilton από τον πατέρα του.

ΟLewis Hamilton πάει ολοταχώς για την 91η του νίκη στην Formula 1, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Michael Schumacher, με τον 21χρονο Mick Schumacher να δηλώνει:

Μια φράση που πάντα έλεγε ο πατέρας μου ήταν πως τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε. Ο στόχος όλων σε αυτό το άθλημα είναι να σπάνε τα ρεκόρ. Νομίζω ότι ο Lewis είχε μια πολύ καλή και θετική πορεία στην Formula 1. Είναι καλό για το άθλημα.

Ο επόμενος προσωπικός μου στόχος είναι, εάν τελικά κάνω το βήμα στη Formula 1, να καταφέρω να τον ξεπεράσω.

Ο Michael Schumacher κατάφερε να κερδίσει 7 παγκόσμιους τίτλους, με τον Hamilton να διεκδικεί φέτος τον 7ο παγκόσμιο τίτλο του, ενώ ήδη είναι ο πιλότος της F1 με τις περισσότερες pole positions (96), περισσότερα βάθρα (158) και περισσότερους τερματισμούς εντός βαθμών (3.621).

Ο Hamilton είπε πως το 2012, όταν αντάλλαξε το κράνος του με τον Michael Schumacher, ένιωσε “καθαρό θαυμασμό” για έναν άνδρα που γνώρισε πρώτη φορά όταν ήταν παιδί, στη πίστα καρτ στο Κέρπεν της Γερμανίας.

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε να δακρύσει, όπως έκανε το 2000 ο Schumacher όταν ισοφάρισε τις 41 νίκες του Ayrton Senna, ο Hamilton είπε ότι θυμάται την αντίδραση του Schumacher αλλά ο ίδιος δεν επικεντρώνεται στους αριθμούς.

Δεν μπορώ να σας πω πώς θα αισθανθώ ή τι πρόκειται να σημαίνει ή αν πρόκειται να σημαίνει κάτι για εμένα. Υπάρχουν άλλα και μεγαλύτερα ζητήματα στον κόσμο.

Ο Sebastian Vettel ρωτήθηκε και αυτός για το πως θα νοιώσει εάν ο Hamilton ισοφαρίσει των αριθμό νικών του Michael Schumacher, με τον Γερμανό πιλότο να δηλώνει:

Από τη μία πλευρά θα είμαι λυπημένος γιατί ο Michael εξακολουθεί να είναι ο ήρωάς μου. Από την άλλη πλευρά, θα είμαι πολύ χαρούμενος για τον Lewis.

Νομίζω ότι του αξίζει όλη η επιτυχία που έχει τα τελευταία χρόνια, η οποία θα συνεχιστεί φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...