Για ακόμη μια χρονιά η Specialty Vehicle Engineering (SVE) προσφέρει στους Αμερικάνους την δυνατότητα να αποκτήσουν μια βελτιωμένη Chevrolet Camaro 1.050 ίππων.

Το Yenko/SC Stage 2 Camaro φορά τον LTI V8 κινητήρα που από τα 6,2-λίτρα, έχει υπερκυβιστεί στα 6,8 λίτρα και έχει αποκτήσει νέα “σπλάχνα” και κομπρέσορα. Η ιπποδύναμή του ανέρχεται στα 1.050 άλογα και στα 1.220 Nm ροπής, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Υπάρχει νέα ανάρτηση, φρένα της Brembo με 6πίστονες δαγκάνες μπροστά και 4πίστονες πίσω, μπλοκέ διαφορικό, ψυγείο λαδιού, μεγαλύτερα ψυγεία κινητήρα, ψυγείο κιβωτίου και ψυγείο διαφορικού.

Φορά ζάντες 20″ με ελαστικά Michelin PS4S, carbon καπό με εισαγωγή αέρα, νέα εξάτμιση και στο εσωτερικό συναντάμε μεταξύ άλλων σπορ καθίσματα, ειδικά σήματα, ταμπελκάκι με τον αύξων αριθμό, νέα πατάκια, κεντημένα προσκέφαλα και νέο μπρελόκ.

Η παραγωγή του Yenko/SC Stage Camaro θα περιοριστεί σε μόλις 50 μονάδες και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το αποκτήσουν και μέσω των επίσημων αντιπροσώπων της Chevrolet. Η εταιρία παρέχει τριετή εγγύηση ή 60.000 μίλια (96.560 χλμ) όποιο έρθει πρώτο.