Σοβαρό τρακάρισμα Σάββατο βράδυ στην παραλιακή στη Βάρκιζα

Σχετικά άρθρα

Για ακόμα μια φορά, η παραλιακή λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου, και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της Βάρκιζας (στα γνωστά λιμανάκια), μετετράπη για έναν ανεγκέφαλο σε πίστα αγώνων, με αποτέλεσμα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Όπως θα δεις στο παραπάνω video, ένα ασημί Fiat Punto με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, θεωρώντας ότι ο δρόμος του ανήκει, υπερεκτιμώντας της οδηγικές του ικανότητες, αλλά και τα όρια του αυτοκινήτου κινούταν με μεγάλη ταχύτητα στο “πέταλο”.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη υποστροφή, που τον έβγαλε στο αντίθετο ρεύμα. Για κακή του τύχη, εκείνη τη στιγμή κινούταν στην άνοδο ένα Ford Fiesta, και τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν  πλαγιομετωπικά, και πιο συγκεκριμένα στο ύψος των εμπρός αριστερά φτερών. Από τον εξοστρακισμό, το Fiat χτύπησε και μια διερχόμενη μοτοσυκλέτα, και μετά κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, μόνο ο οδηγός της μηχανής είχε κάτι γρατσουνιές στα άκρα του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια Aventador SVJ βρέθηκε σε ρυάκι στις Ελβετικές Άλπεις

Ο οδηγός μιας νοικιασμένης Lamborghini Aventador SVJ έχασε τον έλεγχο του ιταλικού supercar, ενώ κινούνταν σε έναν επαρχιακό δρόμο των Ελβετικών Άλπεων, με αποτέλεσμα...

Τέλος τα χρήματα του “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”

Απομένουν τρεις μήνες για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2", λήγει 31 Δεκεμβρίου 2023, και ήδη έχουν απορροφηθεί τα χρήματα που είχαν προϋπολογιστεί...