Η Ιντερπόλ αναζητά τον κληρονόμο της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Η υπόθεση του Vorayuth Yoovidhya συνεχίζεται και η Ιντερπόλ εξέδωσε “Κόκκινη Ανακοίνωση” την περασμένη εβδομάδα, ενημερώνοντας τις χώρες μέλη ότι η Ταϊλάνδη ζήτησε τη σύλληψη του κληρονόμου της Red Bull, ο οποίος εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα του 2012, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός.

Να θυμίσω πως τον περασμένο Ιούλιο, οι αρχές της Ταϊλάνδης ανακοίνωσαν πως απέσυραν όλες τις κατηγορίες εναντίον του Vorayuth Yoovidhya, αφού έκριναν πως ο Yoovidhya δεν ήταν υπαίτιος για το δυστύχημα που σημειώθηκε το 2012, όταν ο Yoovidhya χτύπησε, παρέσυρε, σκότωσε και έσερνε έναν αστυνομικό με την Ferrari FF του.

Με την απόφαση να προκαλεί την οργή των Ταϊλανδέζων, μιας και οι πλούσιοι λαμβάνουν προνομιακή μεταχείριση από το σύστημα δικαιοσύνης, η αστυνομία της χώρας ανακοίνωσε πως θα εξετάσει γιατί αποσύρθηκαν οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του κληρονόμου της Red Bull.

Ο Vorayuth είναι εγγονός του Chaleo Yoovidhya, του δημιουργού του Kratin Daeng, ή “Red Bull”. Ο Chaleo απεβίωσε το 2012 σε ηλικία 88 ετών, όντας ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος της Ταϊλάνδης, με εκτιμώμενη περιουσία 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Σήμερα η περιουσία της οικογένειας Yoovidhya ανέρχεται σε 20,2 δισ. δολάρια και είναι η δεύτερη πλουσιότερη οικογένεια της Ταϊλάνδης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...