Η Waymo προσφέρει υπηρεσία με αυτόνομα ταξί χωρίς οδηγό

Σχετικά άρθρα

Η Waymo, η εταιρία της Google που ασχολείται με την ανάπτυξη της αυτόνομης τεχνολογίας, έκανε γνωστό πως προσφέρει πλέον υπηρεσία στο Φοίνιξ του Τέξας, την Waymo One, με εντελώς αυτόνομα ταξί, μέσα στα οποία δεν υπάρχει οδηγός.

Η εταιρία δοκιμάζει επίσης αυτόνομη τεχνολογία σε φορτηγά, θέλοντας να προσφέρει στην αγορά τη συγκεκριμένη τεχνολογία τόσο σε φορτηγά, όσο και σε εμπορικά μέσα μεταφοράς, όπως λεωφορεία.

Η Waymo ξεκίνησε να δοκιμάζει τα αυτόνομα οχήματα της από το 2009 και σύμφωνα με την εταιρία οι επιβάτες θα απολαμβάνουν στοιχεία που έχουν προστεθεί στα αυτοκίνητα όπως η μουσική, το “dark mode” που κάνει τα παράθυρα πιο σκούρα, η δυνατότητα “ζουμ” στην οθόνη με το τι “βλέπει” το αυτοκίνητο και οι χάρτες.

ΠηγήWaymo.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...