Το προηγούμενο Σάββατο, οι οδηγοί δύο Lamborghini Aventador και μιας Porsche 911 έκαναν κόντρες σε τμήμα των γερμανικών Autobahn, στο A66 κοντά στο Χόφχαϊμ. Ωστόσο ο οδηγός της μιας Aventador έχασε τον έλεγχο, χτύπησε στο προστατευτικό στηθαίο και στη συνέχεια παρέσυρε ένα Opel Corsa και ένα Skoda.

Αποτέλεσμα ήταν η Lamborghini και το Skoda να τυλιχθούν στις φλόγες, με τον οδηγό της Aventador να προλαβαίνει να βγαίνει μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του, αλλά η 71χρονη οδηγός του Skoda όχι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο 29χρονος οδηγός της Aventador συνελήφθη, ενώ ο 26χρονος οδηγός της Porsche παραδόθηκε από μόνος του στην αστυνομία. Και οι δύο βρίσκονται υπό κράτηση, με τον οδηγό της άλλης Aventador να έφυγε από το σημείο του δυστυχήματος και να αναζητείται αφού η εισαγγελία της Φρανκφούρτης έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Το ιταλικό του supercar βρέθηκε και κατασχέθηκε από τις αρχές.

Και οι τρεις κατηγορούνται για ανθρωποκτονία. Πέρυσι δύο άνδρες που έκαναν κόντρες στην Autobahn κοντά στο Βερολίνο και προκάλεσαν τροχαίο από το οποίο ένας 69χρονος έχασε τη ζωή του, καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη.