Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος TechArt έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες του πακέτου οπτικής και μηχανικής αναβάθμισης που ετοιμάζει για τη νέα Porsche 911 Turbo S.

Η εταιρία έχει ολοκληρώσει το σχεδιασμό των νέων ζαντών (20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω), ενώ μας δείχνει -μέσω του photoshop- τα σχέδια του bodykit που ετοιμάζει. Αυτό αποτελείται από νέο εμπρός προφυλακτήρα, που ενσωματώνουν τα “air blades”, καθώς και νέες πλαϊνές ποδιές.

Ακόμα, θα δούμε ένα νέο διαχύτη για τον πίσω προφυλακτήρα και δύο νέες αεροτομές, ενώ θα υπάρχει και ανάρτηση που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος.

Μηχανικά, η 911 Turbo S παίρνει κίνηση από έναν 3,8-λίτρων εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα που από το εργοστάσιο αποδίδει 650 άλογα με 800 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, με το σύστημα τετρακίνησης να μπορεί να στείλει έως και 500 Nm ροπής στον μπροστά άξονα.

Με την τοποθέτηση της νέας εξάτμισης από την TechArt και τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, το γερμανικό sportscar θα αποδίδει 710 άλογα και 900 Nm.