Η De Tomaso έκανε γνωστό πως μετακομίζει στις ΗΠΑ έχοντας ξεκινήσει την αναζήτηση για το που θα στεγάσει την επιχείρησή της, γι’αυτό και βρίσκεται σε συνομιλίες με πολλές πολιτείες.

Η σχετική απόφαση για το που θα βρίσκονται τα κεντρικά της γραφεία αλλά και το εργοστάσιό της θα ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους 6 μήνες, με την εταιρία να δηλώνει πως η παραγωγή του πανέμορφου P72 θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2022.

Το P72 αντλεί έμπνευση από το P70 της δεκαετίας του 1960, με τον σχεδιασμό του να έχει ρετρό πινελιές. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 72 μονάδες και παίρνει κίνηση από έναν V8 5,0-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 700+ ίππων με 825 Nm ροπής, που στροφάρει έως τις 7.500 σ.α.λ και συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων που έχει αναπτύξει η De Tomaso και διαθέτει έναν εντυπωσιακό -έργο τέχνης- επιλογέα ταχυτήτων.

Βασίζεται στο ίδιο carbon πλαίσιο που φορά το Apollo IE, με την De Tomaso να ανήκει πλέον στην Ideal Team Ventures, την ίδια που αναγέννησε και την Apollo Automobil. Η τιμή του De Tomaso P72 ξεκινά από τις 750.000 ευρώ.