Μετά από ένα διάλειμμα διάρκειας πάνω από μισό χρόνο, ο Luc Donckerwolke έκανε γνωστό ότι επιστρέφει στην Hyundai. Ο Βέλγος σχεδιαστής είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του τον περασμένο Απρίλιο μετά από αίτημά του, αλλά η σχέση του με τον όμιλο της Hyundai, η οποία τον σέβεται βαθύτατα, προφανώς δεν έσπασε ποτέ.

Ο Donckerwolke επιστρέφει ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος, αλλά σε μια νέα θέση που θα του επιτρέψει να περάσει περισσότερο χρόνο στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα θα βρίσκεται στο Τεχνικό Κέντρο της Hyundai Ευρώπης, στο Russelsheim της Γερμανίας και θα αναλάβει τον τίτλο του Chief Creative Officer (CCO), καθώς και επικεφαλής της σχεδιαστικής επικοινωνίας για τον όμιλο Hyundai.

Από το 2016 έως τον Απρίλιο του 2020, ο Donckerwolke ήταν υπεύθυνος για τα σχέδια διαφόρων νέων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων Genesis G80, G90 και GV80, καθώς και των Hyundai Tucson, όπως και των πρωτότυπων Hyundai Prophecy και Genesis Essentia.

Επικεφαλής του παγκόσμιου τμήματος σχεδιασμού των Hyundai και Genesis παραμένει ο SangYup Lee, ενώ ο Karim Habib διατηρεί το ρόλο του ως επικεφαλής σχεδιασμού στην Kia.