Η Nissan ανανεώνει το Micra

Σχετικά άρθρα

Η Nissan εξακολουθεί να ανανεώνει τη τελευταία γενιά του Micra που κυκλοφόρησε στην αγορά στα τέλη του 2016. Το ανανεωμένο μοντέλο προσφέρεται στις εκδόσεις N-Design και N-Sport, με την πρώτη να έχει δίχρωμες ζάντες 16″, μαύρα γυαλιστερά ή χρωμιομένα διακοσμητικά και μαύρες/γκρι/πορτοκαλί υφασμάτινες επενδύσεις.

Το Micra N-Sport έχει μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, μαύρες ζάντες 17″, LED φωτιστικά σώματα και LED προβολείς ομίχλης, αλουμινένια διακοσμητικά στο εσωτερικό και εργονομικά καθίσματα.

Η έκδοση Tekna φέρει τα συστήματα Around View Monitor, Blind Spot Warning, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας NissanConnect, αλλά και ηχοσύστημα της Bose.

Το ανανεωμένο Micra μπορεί να εξοπλιστεί με μια σειρά συστημάτων ασφαλείας και υποστήριξης οδηγού, όπως τα Hill Start Assist, Intelligent Ride Control, Intelligent Trace Control and the Safety Pack με High Beam Assist, Traffic Sign Recognition, Intelligent Forward Emergency Braking με Pedestrian Recognition και Intelligent Lane Intervention.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...