Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος TechArt παρουσίασε σήμερα το πακέτο οπτικής και μηχανικής αναβάθμισης που ετοίμασε για τη νέα Porsche 911 Turbo S. Η εταιρία τοποθετεί στο γερμανικό sportscar νέες ζάντες (20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω), με το νέο bodykit να αποτελείται από νέο εμπρός προφυλακτήρα, που ενσωματώνει τα “air blades”, καθώς και νέες πλαϊνές ποδιές.

Ακόμα, βλέπουμε ένα νέο διαχύτη για τον πίσω προφυλακτήρα και δύο νέες αεροτομές, ενώ υπάρχει και ανάρτηση που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος. Μηχανικά, η 911 Turbo S παίρνει κίνηση από έναν 3,8-λίτρων εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα που από το εργοστάσιο αποδίδει 650 άλογα με 800 Nm ροπής.

Αυτός συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, με το σύστημα τετρακίνησης να μπορεί να στείλει έως και 500 Nm ροπής στον μπροστά άξονα. Ωστόσο, με την τοποθέτηση της νέας εξάτμισης από την TechArt και τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, το γερμανικό sportscar αποδίδει 710 άλογα και 900 Nm, και πλέον, τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 2,6 δευτ. και τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8,1 δευτ.