Η σημερινή γκάμα της Aston Martin αποτελείται από την DBX, την Vantage, την DB11 και την DBS Superleggera, και σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρώην επικεφαλής της Mercedes-AMG και νυν CEO της βρετανικής εταιρίας, Tobias Moers, έκανε γνωστό ότι μέσα στους επόμενους 24 μήνες θα δούμε 10 νέες εκδόσεις των υπαρχόντων μοντέλων.

1

Αρχής γενομένης από την DBX, η Aston Martin έχει στα σκαριά την DBX Coupe και την 7-θέσια έκδοση της, ενώ δεν θα αργήσει και η έκδοση με υβριδικό σύνολο. Ο Moers επιβεβαίωσε ότι οι κινητήρες της Mercedes-AMG που θα βρίσκονται στα μοντέλα της Aston Martin θα είναι πιο ξεχωριστοί από αυτούς που χρησιμοποιούνται σήμερα, τονίζοντας τη διαφορετικότητα τους σε σχέση με τα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το μέλλον του V12 κινητήρα της Aston Martin, καθώς η εταιρία πρέπει να συμμορφωθεί με τους ακόμα πιο αυστηρούς Euro 7 κανονισμούς, κάτι που αποτελεί πρόκληση. Ωστόσο, ο Moers έχει την πρόθεση να σώσει τον κινητήρα, λέγοντας ότι “οι λάτρεις των V12” μπορεί να τον σώσουν.