Το Σεπτέμβριο του 2017 η αναγεννημένη TVR παρουσίασε το Griffith και είχε ανακοινώσει ότι στις αρχές του 2019 θα ήταν έτοιμη για να ξεκινήσει την παραγωγή του. Ωστόσο, λόγω κρατικών δανείων και γραφειοκρατίας, αυτή καθυστέρησε αρκετά.

Έπειτα ήρθε η κρίση του νέου κορωνοϊού και μέσα στο προηγούμενο καλοκαίρι η TVR αναζητούσε νέα κεφάλαια, ώστε να καταφέρει να βγάλει στη παραγωγή το νέο της σπορ αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, η TVR προσπάθησε να συγκεντρώσει £25 εκατ., εκδίδοντας ομόλογα στο χρηματιστήριο του Δουβλίνου μέσω της ιρλανδικής εταιρείας Audacia Capital.

Η TVR συμπληρώνει πως όλα τα μέρη του αυτοκινήτου είναι έτοιμα να περάσουν στη παραγωγή και το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσει τη λειτουργία του το εργοστάσιο, το οποίο απαιτεί αρκετές εργασίες για να είναι σε θέση να κατασκευάσει αυτοκίνητα. Επιπλέον, ο επικεφαλής της εταιρίας, Les Edgar υποστηρίζει ότι η TVR έχει ένα βιβλίο παραγγελιών αξίας άνω των 40 εκατομμυρίων λιρών, για την παραγωγή του Griffith Launch Edition, το πρώτο έτος.

Φαίνεται, όμως, ότι η αναγεννημένη βρετανική εταιρία θα ξεκινήσει τις προκαταρκτικές εργασίες στο εργοστάσιο της τον Ιανουάριο του 2021, καθώς έχει προγραμματίσει να αντικαταστήσει τη στέγη του κτιρίου, να ενισχυθεί η δομή του κτηρίου και να γίνουν εκτεταμένες επίγειες εργασίες. Σε αυτά προστίθεται και η προετοιμασία ενός πρωτότυπου χώρου κατασκευής για το Griffith.

Ο πρόεδρος του TVR, Les Edgar, δήλωσε σχετικά:

Αυτό είναι ένα φανταστικό ορόσημο στην αποστολή μας να αναγεννήσουμε μια εμβληματική βρετανική μάρκα και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που παρακολουθούμε την ανακαίνιση του νέου μας σπιτιού στο Ebbw Vale. Έχουμε εκατοντάδες πιστούς αγοραστές παγκοσμίως, που περιμένουν υπομονετικά να παραλάβουν τα Griffith τους, οπότε σήμερα ελπίζω να είναι τόσο ευχαριστημένοι όσο και εμείς.

Περίπου 80 άτομα αναμένεται αρχικά να απασχοληθούν στο εργοστάσιο της TVR στο Ebbw Vale της Ουαλίας, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης, και θα αυξηθούν στους 200, όταν η παραγωγή του Griffith είναι σε πλήρη δυναμική.