Σε συνομιλίες Baidu και Geely

Σχετικά άρθρα

Η Baidu, ο κινέζικος ιντερνετικός κολοσσός αντίστοιχος με την Google, έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις της να βγάλει στην αγορά δικά της ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Γι’αυτό έχει ξεκινήσει συνομιλίες με την Geely, προκειμένου η δεύτερη να της παραχωρήσει την SEA πλατφόρμα της, πάνω στην οποία θα κατασκευάζονται τα ηλεκτρικά της μοντέλα, τα οποία θα παράγονται σε εργοστάσια της Geely.

Η κορυφαία μηχανή αναζήτησης της Κίνας εδώ και χρόνια αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης και υποδομές συνδεσιμότητας διαδικτύου.

Η Baidu διαθέτει επίσης μια υπηρεσία αυτόνομων ταξί που ονομάζεται Go Robotaxi και λειτουργεί στο Πεκίνο, στην Τσανγκσά και στην Τσανγκζού. Την περασμένη εβδομάδα η Baidu πήρε έγκριση να δοκιμάσει στους δρόμους του Πεκίνου, πέντε πλήρως αυτόνομα αυτοκίνητά της χωρίς μέσα τους να βρίσκεται οδηγός ασφαλείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...