Ακυρώθηκε η έκθεση του Detroit και για το 2021

Σχετικά άρθρα

Παραδοσιακά η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής (NAIAS) πραγματοποιούταν κάθε δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Μετά την διοργάνωση του 2019, οι διοργανωτές της έκθεσης ανακοίνωσαν ότι η επόμενη δεν θα γίνει τον Ιανουάριο του 2020, αλλά τον Ιούνιο (και κάθε Ιούνιο), ώστε να μην συμπίπτει με την CES.

Ωστόσο, για το 2020 η έκθεση στο Detroit έπεσε θύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και τον Μάρτιο του 2020 ανακοινώθηκε ότι η διοργάνωση ακυρώνεται, ώστε το εκθεσιακό κέντρο να μετατραπεί σε νοσοκομείο για την περίθαλψη ασθενών με κορωνοϊό.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η επόμενη έκθεση στο Detroit θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021, και πιο συγκεκριμένα μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 9 Οκτωβρίου. Φαίνεται, όμως, ότι ούτε αυτή θα γίνει, καθώς ακυρώθηκε και η διοργάνωση του 2021.

Στη θέση της οι διοργανωτές έχουν επιλέξει να πραγματοποιήσουν ένα διαφορετικό γεγονός, που θα διεξαχθεί στην πίστα αγώνων M1 Concourse της Pontiac, στο Μίσιγκαν. Η εκδήλωση, που ονομάζεται Motor Bella, θα επικεντρωθεί περισσότερο για τους ενθουσιώδεις και τους λάτρεις της οδήγησης.

Αρχικά, η Motor Bella σχεδιάστηκε ως γιορτή των ευρωπαϊκών supercars, που πραγματοποιείται παράλληλα με την έκθεση του Detroit. Φέτος, όμως, θα είναι ένας συνδυασμός μιας παραδοσιακής έκθεσης αυτοκινήτων, ενός showcase για εντυπωσιακά αυτοκίνητα και ενός συνεδρίου κινητικότητας.

Η εκδήλωση θα ανοίξει για τους δημοσιογράφους στις 21 Σεπτεμβρίου, με το συνέδριο Automobili-D να γίνεται στις 21-23 Σεπτεμβρίου, για να ακολουθήσουν οι προεπισκοπήσεις του κλάδου στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, και τελικά να ανοίγει για το κοινό για μόλις τέσσερις ημέρες, από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τον Σεπτέμβριο το ανανεωμένο Ford F-150

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές του Σεπτέμβρη, η Ford θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του F-150. Αυτό αποκάλυψε ο CEO της Ford, Jim...