Τον Σεπτέμβριο του 2021 η επόμενη έκθεση του Ντιτρόιτ

Σχετικά άρθρα

Παραδοσιακά η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής (NAIAS) πραγματοποιούταν κάθε δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Μετά την διοργάνωση του 2019, οι διοργανωτές της έκθεσης ανακοίνωσαν ότι η επόμενη δεν θα γίνει τον Ιανουάριο του 2020, αλλά κάθε Ιούνιο, ώστε να μην συμπίπτει με την CES. Ωστόσο, η έκθεση στο Detroit έπεσε θύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και τον περασμένο Μάρτιο ανακοινώθηκε ότι η φετινή διοργάνωση ακυρώνεται, ώστε το εκθεσιακό κέντρο να μετατραπεί σε νοσοκομείο για την περίθαλψη ασθενών με κορωνοϊό.

Σήμερα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η επόμενη έκθεση στο Detroit θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021, και πιο συγκεκριμένα μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 9 Οκτωβρίου. Η απόφαση των διοργανωτών της NAIAS να διεξαχθεί στο Σεπτέμβριο έρχεται μετά την κατάργηση της έκθεσης της Φρανκφούρτης, η οποία διεξαγόταν εδώ και πολλά χρόνια στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Την θέση της τελευταίας θα πάρει η έκθεση του Μονάχου, η οποία θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το 2021, πιθανότατα στις αρχές Σεπτεμβρίου, ήτοι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες νωρίτερα από την έκθεση του Detroit.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τον Σεπτέμβριο το ανανεωμένο Ford F-150

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές του Σεπτέμβρη, η Ford θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του F-150. Αυτό αποκάλυψε ο CEO της Ford, Jim...