Τον Φεβρουάριο η παρουσίαση του GMC Hummer SUV

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Οκτώβριο η GM παρουσίασε το GMC Hummer EV, ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό pickup μοντέλο, όπου η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του 2021.

Ωστόσο, το pickup μοντέλο θα πλαισιωθεί και από την SUV έκδοση του, φωτογραφία της οποίας διέρρευσε κατά την διάρκεια μιας παρουσίασης τον περασμένο Νοέμβριο, με την General Motors να είχε κάνει γνωστό ότι το Hummer SUV θα παρουσιαστεί στις 7 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν θα γίνει, με τον επικεφαλής της Buick και της GMC, Duncan Aldred, να κάνει γνωστό ότι καμία από τις δύο μάρκες δεν θα έχει διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του τελικού του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Μπορεί η SUV έκδοση του Hummer να μην κάνει το ντεμπούτο της εκείνη την ημέρα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.

Διάβασε ακόμα

Η GM θα προσφέρει 30 ηλεκτρικά οχήματα έως το 2025

Το Hummer Electric SUV αναμένεται να έχει ίδιες διαστάσεις με το pickup. Το μήκος του τελευταίου ανέρχεται σε 5.507 χλστ., το πλάτος σε 2.201 χλστ., και το μεταξόνιο σε 3.445 χλστ.

Η απόσταση από το έδαφος του Hummer EV κυμαίνεται από τα 25,7 έως τα 40,4 εκατοστά και έχει γωνία προσέγγισης από 41,5 έως 49,7 μοίρες, γωνία διαφυγής από 31,6 έως 38,4 μοίρες και γωνία ράμπας από 22,3 έως 32,2 μοίρες.

Διάβασε επίσης

Δες όλες τις λεπτομέρειες του GMC Hummer EV

ΠηγήGMauthority

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο GMC Acadia

Την νέα γενιά του Acadia παρουσίασε η GMC, με το μοντέλο να έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις και να παίρνει κίνηση από τον 2,5-λίτρων turbo...

ΗΠΑ: Ιστορική απεργία των εργαζομένων των GM, Ford και Stellantis

Το συνδικάτο United Auto Workers (UAW) που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στις τρεις μεγαλύτερες αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες ανακοίνωσε πως ξεκίνησε από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 15...

Η Hyundai αγοράζει το εργοστάσιο της GM στην Ινδία

Τον Ιανουάριο του 2020, η GM ήρθε σε συμφωνία με την Great Wall για την πώληση του εργοστασίου που κατέχει η πρώτη στην Ινδία,...