Ο Ricciardo βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις της McLaren

Σχετικά άρθρα

Απομένουν σχεδόν 50 ημέρες για την έναρξη της φετινής σεζόν της Formula 1 και σήμερα ο Daniel Ricciardo βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις της McLaren στο Woking της Αγγλίας.

Εκεί, ο 31χρονος Αυστραλός περιηγήθηκε στα γραφεία της αγωνιστικής ομάδας, γνωρίζοντας από κοντά τους μηχανικούς με τους οποίους θα συνεργαστεί για τα -τουλάχιστον- επόμενα δύο χρόνια, ενώ είδε από κοντά μερικά από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της McLaren.

Χθες, έκανε μια αντίστοιχη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της McLaren Racing ο έτερος οδηγός της ομάδας, Lando Norris. H McLaren έχει ανακοινώσει ότι στις 15 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει την MCL35M, το μονοθέσιου με το οποίο θα τρέξει στο φετινό πρωτάθλημα της F1, το οποίο διαθέτει τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να δεχτεί τον κινητήρα της Mercedes.

Η ομάδα είχε έναν πολυάσχολο χειμώνα ώστε να τροποποιήσει κατάλληλα το νέο της μονοθέσιο και να δεχτεί το power unit της Mercedes-AMG, καθώς πέρσι διέθετε το αντίστοιχο της Renault. Οι αλλαγές στο μονοθέσιο για να φιλοξενήσουν τη μονάδα ισχύος της Mercedes ήταν εκτενείς και απαιτούσαν πολλές αλλαγές στο σασί της περασμένης σεζόν.

Η McLaren έπρεπε να χρησιμοποιήσει τα tokens ανάπτυξης της, στην προσπάθεια της να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες εργασίες. Ο διευθυντής παραγωγής της McLaren, Piers Thynne, δήλωσε ότι ενώ οι περισσότερες ομάδες θα χρησιμοποιήσουν το περσινό τους σασί, η ομάδα του έπρεπε ουσιαστικά να κατασκευάσει ένα ολοκαίνουργιο μονοθέσιο.

Διάβασε ακόμα

James Key: Η Mercedes έδωσε φανταστική βοήθεια στη McLaren για την τοποθέτηση του power unit της

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...