H Nissan ανακαλεί το νέο X-Trail στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο καλοκαίρι η Nissan Αμερικής παρουσίασε το νέο Rogue (γνωστό στην Ευρώπη ως X-Trail), με την εμπορική του πορεία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού να ξεκινά στις αρχές του φθινοπώρου του 2020. Ωστόσο, σήμερα η ιαπωνική εταιρία έκανε γνωστό ότι ανακαλεί 2.146 αυτοκίνητα του νέου Rogue, με ημερομηνίες κατασκευής από 24 Σεπτεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τη Nissan, εκτιμάται ότι στο 1% από τα ανακληθέντα οχήματα δεν είναι σωστά ασφαλισμένος το σωληνάκι καυσίμου, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκόλληση, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Σε ακραίο σενάριο, μπορεί να αποσυνδεθεί εντελώς, οδηγώντας σε πιθανή διακοπή λειτουργίας του κινητήρα, κάτι που θα αυξήσει τον κίνδυνο σύγκρουσης, εάν αυτό συμβεί κατά την οδήγηση.

Η Nissan έχει ήδη ενημερώσει τους αντιπροσώπους της για το ζήτημα, ώστε να επιθεωρήσουν το εύκαμπτο σωληνάκι καυσίμου και το δακτύλιο ασφάλισης του στα οχήματα που έχουν στο στοκ τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...