Η Cadillac επιβεβαίωσε ότι θα βγάλει και άλλα Blackwing μοντέλα

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα μήνα η Cadillac παρουσίασε τις Blackwing εκδόσεις των CT4-V και CT5-V, οι οποίες έγιναν sold-out μέσα σε λίγα λεπτά. Με αυτό σαν εχέγγυο, η αμερικάνικη εταιρία -δια στόματος επικεφαλής μηχανολόγου, Tony Roma- επιβεβαίωσε σήμερα ότι σκοπεύει να βγάλει στην αγορά και άλλες V-Series και Blackwing εκδόσεις των μοντέλων της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Roma δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του:

Οι Blackwing εκδόσεις προορίζονται για την πραγματική κορυφή, την πιο αγνή έκφραση της απόδοσης, τις ικανότητες στην πίστα, και αυτό είναι που σημαίνει ότι προχωράμε. [Τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing] δεν θα είναι τα τελευταία Blackwing μοντέλα που θα βγάλουμε, αλλά δεν θα υπάρχει Blackwing έκδοση για κάθε μοντέλο μας. Δεν ταιριάζει. Δεν μπορώ να φανταστώ να ένα Escalade-V Blackwing. Ίσως κάνουμε ένα SUV, ίσως κάνουμε ένα Escalade-V, ποιος ξέρει.

Στις σχετικές ειδήσεις, η General Motors δήλωσε ότι επεκτείνει περαιτέρω την παύση της παραγωγής σε τρία εργοστάσια της στη Βόρεια Αμερική και προσθέτει ένα τέταρτο στη Νότια Αμερική, στη λίστα των εργοστασίων της που πλήττονται από την παγκόσμια έλλειψη τσιπ.

ΠηγήGM Authority

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...