Η TechArt βελτιώνει το εσωτερικό της Porsche Taycan

Σχετικά άρθρα

H TechArt μας παρουσιάζει τις αλλαγές που έχει ετοιμάσει για το εσωτερικό της Porsche Taycan, με την εταιρία με έδρα την πόλη Leonberg της Γερμανίας να το κάνει πιο “ζωντανό”. Αυτό καθίσταται εφικτό με την τοποθέτηση διάτρητου δέρματος και μαύρης Alcantara. Το τιμόνι είναι επίσης ντυμένο, και διαθέτει το λογότυπο της εταιρίας στη μέση του.

Επιπλέον, η TechArt έχει τοποθετήσει σφυρήλατες ζάντες, με τις διαστάσεις τους να είναι 22×10 ίντσες για τον εμπρός άξονα και 22×11,5 ίντσες για τον πίσω.

Προς το παρόν οι μόνες αναβαθμίσεις που προσφέρει η TechArt για την Taycan είναι οι παραπάνω ζάντες, ο οίκος όμως αναφέρει ότι αυτή την στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη νέες αλλαγές. Αυτές θα περιλαμβάνουν ένα νέο αεροδυναμικό bodykit, κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...