Δες πόσο εύκολα μπορεί να τουμπάρει ένα αυτοκίνητο, ακόμα και με χαμηλή ταχύτητα

Σχετικά άρθρα

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα, στις 08:00 το πρωί στην πόλη Λβιβ της Ουκρανίας, όταν σε έναν σχετικά στενό δρόμο, ο οδηγός ενός Volvo V40 (πρώτης γενιάς) έπεσε πάνω σε ένα Citroen, μέσα από το οποίο βλέπουμε το παρακάτω video.

Οι ταχύτητες και των δύο αυτοκινήτων ήταν χαμηλές, αλλά το σημείο πρόσκρουσης των δύο αυτοκινήτων λειτούργησε ως μοχλός, και είχε ως αποτέλεσμα να τουμπάρει το Volvo. Ωστόσο, κανείς από τους οδηγούς και επιβάτες των εμπλεκόμενων οχημάτων δεν τραυματίστηκε.

Το video αποτελεί μια καλή υπενθύμιση της σημασίας της αμυντικής οδήγησης. Παρότι ο οδηγός του Citroen δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση, προσπάθησε να κινηθεί όσο το δυνατόν πιο άκρη του δρόμου και επιβράδυνε, δύο πράγματα που βοήθησαν στην αποφυγή πρόκλησης περισσότερων ζημιών στο όχημά του. Τέλος, οι dashcams έχουν αποδείξει την αξία τους ξανά και ξανά, καταγράφοντας την τρέλα που υπάρχει στους δρόμους σε όλο τον κόσμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr