Πριν περίπου 1,5 μήνα ο Tiger Woods ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη περιοχή Rolling Hills Estates της Καλιφόρνια, οδηγώντας το Genesis GV80 του, με τον αθλητή του γκολφ να μεταφέρεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου χειρουργήθηκε λόγω των πολλαπλών τραυματισμών του στα κάτω άκρα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Σήμερα, ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, Alex Villanueva, ανακοίνωσε ότι ο διάσημος γκόλφερ έτρεχε με σχεδόν διπλάσια από την επιτρεπτή ταχύτητα, η οποία ήταν η αιτία να χάσει τον έλεγχο του κορεάτικου SUV. Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος Woods έτρεχε με περίπου 84-87 μίλια/ώρα (135 με 140 χλμ/ώρα), όταν το όριο στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου είναι στα 45 μίλια/ώρα (72 χλμ/ώρα).

Το αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο, χτύπησε ένα δέντρο και τούμπαρε αρκετές φορές, για να καταλήξει αρκετά μέτρα πιο κάτω στο Ranchos Palos Verdes. Εκτός από την ταχύτητα, ο σερίφης Villanueva πρόσθεσε ότι η εκτιμώμενη ταχύτητα όταν το όχημα χτύπησε το δέντρο ήταν 75 μίλια/ώρα (120 χλμ/ώρα).

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι ο Woods ήταν υπό επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ τη στιγμή του ατυχήματος.