Διέρρευσε το Range Rover Evoque με το μακρύ μεταξόνιο για την Κίνα

Σχετικά άρθρα

Με την αγορά αυτοκινήτου της Κίνας να επιζητά εκδόσεις παραδοσιακών μοντέλων με επιμηκυμένο μεταξόνιο, η Land Rover ετοιμάζει μια τέτοια για το Range Rover Evoque, και σήμερα διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας.

Το “μακρύ” Range Rover Evoque έχει μήκος 4.531 χλστ. και το μεταξόνιο του αγγίζει τα 2.841 χλστ., κάτι που σημαίνει ότι το τελευταίο είναι μεγαλύτερο κατά 160 χλστ., και πλέον η διαφορά από το μεγαλύτερο Velar είναι μόλις 33 χλστ., υπέρ του δεύτερου.

Το Evoque LWB διαθέτει μια πιο ευρύχωρη καμπίνα, καθώς υπήρχαν παράπονα ότι τα 859 χλστ. του “απλού” Evoque για τα πόδια των πίσω επιβατών ήταν περιορισμένα. Επίσης, υπήρχαν εικασίες ότι το μοντέλο θα προσφερόταν και με 7θέσια διάταξη, αλλά οι φωτογραφίες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ίσως προστεθεί στο μέλλον.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Evoque LWB, η κυκλοφορία του αναμένεται σύντομα, οπότε είναι πιθανό το ντεμπούτο του να γίνει στην έκθεση της Σαγκάη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...